Protetica

Protetica dentara analizeaza starea arcadelor dentare si a echilibrului muscular si articular, de cele mai multe ori grav alterate de pierderea unuia sau a mai multor dinti (edentatie) sau chiar de tocirea dentara excesiva (atritie) , si gaseste solutiile cele mai potrivite de tratament in scopul refacerii integritatii arcadelor intr-un mod functional si estetic in perfecta armonie cu celelate structuri ale cavitatii bucale, facand apel la “dinti artificiali” creati in afara cavitatii bucale de catre tehnicieni dentari.

proteticaPierderea chiar si a unui singur dinte (edentatie), atrage dupa sine o serie de tulburari la nivelul dintilor, oaselor maxilare si consecutiv la nivelul musculaturii si articulatiilor temporo-mandibulare. In momentul in care un dinte lipseste, ceilalti incearca in continuare sa compenseze lipsa, aparand un cortegiu de evenimente:

  • ♦ inclinarea dintilor vecini spre edentatie (locul ramas liber prin extractia unuia sau a mai multor dinti);
  • ♦ eruptia dintelui antagonist (cresterea/alungirea) spre spatiul edentat. Nemaiavand dinte corespondent (datorita pierderii acestuia) pentru a realiza masticatia, dintele de pe arcada opusa va “erupe” incercand sa-si gaseasca un antagonist.

Profesioniştii din cadrul clinicii Sadent au o experienţă vastă în asigurarea unei danturi perfecte atât din punct de vedere funcţional cât şi estetic. Folosim materiale de cea mai bună calitate, pentru că avem o colaborare strânsă cu tehnicienii dentari şi pentru că acordăm atenţie dorinţelor pacientului. Realizăm următoarele lucrări protetice:

  • ♦ fatete ceramice sau din compozit;
  • ♦ lucrari pe implanturi dentare;
  • ♦ lucrari protetice din portelan fara suport metalic;
  • ♦ lucrari protetice din portelan, pe suport de zirconiu;
  • ♦ lucrari protetice din portelan, cu suport metalic;
  • ♦ proteze acrilice si scheletate.

Doriţi sa faceţi o programare? Contactaţi-ne la 0232 / 242 900

Despre Noi

Clinica dentară Sadent reprezintă tradiţie şi grijă pentru calitate, oferite pacienţilor în decursul a peste 12 ani. Formată dintr-o echipă de profesionişti în domeniu, clinica Sadent pune preţ pe servicii de înaltă clasă, satisfacţia pacienţilor şi promovarea...   Mai Mult

map